LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Túl sokat beszél az ügyfél?

 

Az értékesítésben és a különböző tevékenységek során sokszor tapasztaljuk, hogy a kedves ügyfelet egyszerűen nem lehet lelőni, egyfolytában beszél és beszél. Egyik mondatot szinte levegővétel nélkül fűzni a másikba és csak rabolja az időnket. Hiába vágunk közbe, hiába figyelmeztetjük udvariasan, semmi haszna sincs.

 

Legszívesebben kirúgnánk a megrendelőink közül, de ezt a luxust nem engedhetjük meg magunknak. Egyébként pedig jó ügyfél, nem problémás, már ha magát a túl sok beszédet nem tekintjük problémának.

 

Már próbálkoztunk azzal is, hogy kértük, írásban adja meg az új feladattal, az új munkával kapcsolatos részleteket, de akkor is megkeresi a lehetőséget, hogy szóban is kifejtse az elképzelését, és ismételten hosszú időtartamra feleslegesen köti le az időnket. A többi munka pedig csak áll.

 

Leggyakrabban ilyenkor pusztán elviseljük, mondván ez van, így jártam.

 

Vagy megpróbálkozunk az ügyfél átpasszolásával valamelyik beosztottnak vagy kollégának, de persze csak akkor, ha ez a jutalékunkat nem viseli meg túlzottan.

 

Milyen vezetővé válik a coach képzés elvégzésével?

 

Egy coach képzést végzett vezető vagy értékesítő olyan technikát is elsajátít a képzés során, aminek a segítségével eléri, hogy az ügyfele bőbeszédűsége csökkenjen, ezáltal a lényegi kérdéseken maradjon a beszélgetés fonala. Azaz meghatároztatja vele az „év szavát vagy szavait” az adott új munkával kapcsolatban, mely jelentősen lerövidíti a megbeszélésre és egyezetésekre eltöltött időt.