LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

ÉLETVEZETÉSI COACHING, PÁRKAPCSOLATI- CSALÁDI TANÁCSADÁS, TRÉNINGEK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, PÁROKNAK, CSALÁDOKNAK​

Az élet tele van megoldást igénylő helyzetekkel, feladatokkal, új kihívásokkal. A konfliktusok az élet természetes velejárói, ahogy esetenként a krízisek is. Az ezek által kiváltott stresszt, félelmet, bizonytalanságot, stb. senki sem képes tökéletesen "megúszni". Lehet, hogy "az idő mindent megold", de kérdés, hogy hogyan és mikor.
 

A számunkra kielégítő megoldás hiánya, karöltve a "rossz" szokásainkkal, az érthetetlen, fölösleges reakcióinkkal, no meg a rendszeres-, hosszan tartó- és/vagy erős negatív stressz, valamint az ezekhez társuló tehetetlenség, a csalódottság, feszültség érzése kifejezetten rontja az életminőséget, és előbb utóbb testi- és/vagy lelki betegségek kialakulásához is vezethet.

 

A legkevesebb energiát, időt és pénzt többnyire a megelőzés, a minél korábbi megoldás igényli. A coaching és a viselkedésterápia módszereit alkamazó kozultáció jó lehetőség arra, hogy sikeresen küzdjünk meg a sztesszt okozó helyzetekkel, kihívásokkal úgy, hogy megfelelően működő, új megoldásokat keresünk, próbálunk ki és gyakorlunk be. 

 

 

HA A STRESSZ TÚL GYAKORI VENDÉG

 

Mennek ugyan a dolgok, de mehetnének sokkal jobban is? Mindig ugyanazok a kényelmetlen helyzetek, szokások, válaszok köszönnek vissza? Megoldatlan, elmérgesedett konfliktusai vannak? Ön nem csak elégedetlen, de elkötelezett is arra, hogy meglévő lehetőségeit, készségeit jobban kihasználva küzdjön azért, hogy jobban érezze magát a bőrében? Ez esetben szívesen segítünk, ha megtisztel a bizalmával!  

A coaching és a magatartásterápia kiemelkedően hatékony eszközök a konfliktusok gyors és jó megoldására, az elakadások megszüntetésére, a párkapcsolati és/vagy a családi kommunikáció, valamint az együttműködés tényleges és érdemi javítására.

 

A coaching vagy a magatartásterápia során kizárólag az Ön által meghatározott konkrét célok eléréséhez, a feladatok eredményes megoldásához nyújtunk segítséget. A konzultációk során segítünk a nehéz, problémás helyzet, szokás vagy feladat pontos meghatározásában, a cél kijelölésében, a célhoz eléréséhez vezető utak felmérésében és kiválasztásában, majd az elindulásban.    

Itt válaszokat találhat a kérdéseire, és segítséget az elég jó megoldásokhoz. A személyes konzultációhoz kérjük hívjon a "kapcsolat" menüpontban megadott mobilszámon, vagy írjon az ott megadott e-mail címre!

 

 

ÍGY SEGÍTÜNK A KIHÍVÁST JELENTŐ, STRESSZT OKOZÓ HELYZETTEL-, SZOKÁSSAL VALÓ MEGKÜZDÉSBEN

 

Coaching: Az életvezetési és az orvosi coaching során, a hozzánk forduló által megjelölt konkrét - nehéz, kihívást jelentő - helyzet, feladat sikeres megoldásához nyújtunk gyors, érdemi segítséget. Mindenekelőtt a belső erősségekre, a meglévő ismeretekre, tapasztalatokra, pozitív élményekre építünk. Segítünk a megoldás során alkalmazott minták, rutinok, sémák tudatosításában, átkeretezésében, kreatív újrafogalmazásában, és a mielőbbi, jó megoldásban.

 

Képzések, tréningek, előadások: ​Államilag akkreditált és/vagy regisztrált - a tudományosan megalapozott, korszerű ismeretetnek a mindennapi életben, munkában való sikeres, gyakorlati alkalmazásra összpontosító tréningeink, szakmát adó coach képzéseink, valamint az előadásaink rugalmasan igazodnak az ön lehetőségeihez, időbeosztásához: hét közben és hétvégén, intenzív és szuper intenzív, nappali, valamint távoktatásos formában tartjuk ezeket.

Megoldásorientált, viselkedésterápiás tanácsadás: Személyre szabott, konkrét tanácsot adunk a stresszkezeléshez, a stresszt okozó konkrét helyzettel való megküzdéshez, a rossz szokásoktól, reakcióktól való megszabaduláshoz úgy, hogy támogatást biztosítunk a gyakorlati alkalmazáshoz, az eredményes megvalósításhoz is​. A tanácsadás online formában is elérhető.

COACHING - TANÁCSADÁS - (LIFE COACHING)

- személyes

- családi

- karrierr

- művészeti

- párkapcsolati

- orvosi

coaching és

- stresszkezelési tanácsadás

személyes vagy on-line (pl. Skype) konzultáció keretében. Egy órás konzultációkkal számolva általában 5 - 10 coaching konzultáció vagy tanácsadás szükséges a jó eredmény eléréséhez.

 

Mit értünk "jó" eredmény alatt? Azt, ha Ön úgy érzi, hogy a saját maga számára kézzelfogható módon, valóban jobb teljesítményt nyújt, jobb megoldásokra jut valamely, Ön által kijelölt konkrét területen, legyen az asszertivitás, indulatkezelés, belső motiváció, célkitűzés - célkövetés,​ konfliktuskezelés, megküzdés, vagy változás-segítés​.

 

KISCSOPORTOS STRESSZKEZELÉSI TRÉNING ESETGYAKORLATOKKAL


A "kommunikáció - együttműködés" témákban rendszeresen indítunk kiscsoportos (3 - 8 fős) tréningeket. A cél: "újratervezni" és "újrajátszani" a mindennapokban előforduló nehéz, zavaró, stresszes helyzeteket úgy, hogy Ön ezekben sokkal jobban teljesítsen, és magabiztosabban szerepeljen. A mindennapi, közvetlen, gyakorlati alkalmazhatóságra koncentráló, korszerű ismeretanyagot sok helyzetgyakorlat segíti beépíteni.

 

KÉTSZEMÉLYES STRESSZKEZELÉSI TRÉNING ESETGYAKORLATOKKAL


A kétszemélyes tréningeken a párok megtanulják, megélik, begyakorolják, hogy hogyan kommunikáljanak, döntsenek és miként működjenek eredményesen együtt a párkapcsolatokban jellemzően előforduló nehéz helyzetekben. Megélhetik, hogy a kötődés, az intimitás, valamint a bizalom erősödik, ha képesek érzelmeiket, céljaikat, vágyaikat nyíltan, tisztán, érthetően kifejezni, egymást meghallgatni, és elfogadni, segíteni.

 

MELYIKET VÁLASSZAM?

Coaching - tanácsadás - tréning - előadás?

 

Ha Ön eldöntötte, hogy mielőbbi, aktív lépéseket tesz a jobb megoldás(ok) elérése érdekében, mi örömmel segítünk eldönteni, hogy ezt milyen formában tegye. 

 

Meglévő ismeretei, tapasztalatai, érdeklődése, és más fontos, az Ön személyiségére  jellemző vonások alapján, személyes konzultáció során segítünk a jó választásban. 

 

De természetesen szívesen látjuk akkor is, ha még "csak" érdeklődik! 

 

Két nagy sikerű előadásunkkal pedig - legalább 10 fő résztvevő esetén - "házhoz" is megyünk, ezek a 

- szeretetnyelv-tanfolyam és 

- boldogságtréning.

 

 

JOBB KOMMUNIKÁCIÓ - EGYÜTTMŰKÖDÉS - STRESSZKEZELÉS

 

A coachingon, a tanácsadáson, a tréningen vagy az előadásokon való részvétel gyorsan megtérülő befektetés! A kitűzött cél elérése mellett, pozitív "mellékhatásként" sikerrel járulhatnak hozzá 

 

- az aktív-, értő figyelem elsajátításához,

- a kommunikációs nehézségek csökkentéséhez, 

- a kommunikációs technikák szinesítéséhez, 

- az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez,

- az önismeret, az önkifejezés fejlesztéséhez, valamint 

- az önbizalom, az asszertivitás növeléséhez.

 

A tréningeken, előadásokon, gyakorlatokon az ismeretanyag jó megértésére, és a mindennapi, közvetlen, gyakorlati alkalmazás elősegítésére összpontosítunk.
 

 

IDŐPONTEGYEZTETÉS

 

Időpontot - előzetesen - a 06-70/314-1660-as mobilszámon, vagy a rusznak.tamas@probona.mygbiz.com e-mail címen egyeztethet.


A konzultációkat legkésőbb 48 órával az egyeztetett időpont előtt lehet díjmentesen lemondani.   

 

Az árakról szóló részletes tájékoztatásunkat ide kattintva találja meg.