LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

KARRIER

Cégünk folyamatosan fejlődik. Ezért rendszeresen keresünk munkatársakat: coachokat, trénereket, és együttműködő partnereket. 

COACHOKAT, TRÉNEREKET KERESÜNK​

Angol nyelven magas szinten trénelni és/vagy coacholni tudó, képzett és gyakorlott trénereket és coachokat keresünk: főként külföldiek számára tartott coach képzésekre és tréningekre.

 

Ha úgy érzi, hogy szeretne együtt dolgozni velünk, kérjük küldjön egy motivációs levéllel kiegészített magyar és angol nyelvű, fényképes CV-t a kapcsolat@acoach.hu email címre annak megjelölésével, hogy milyen munkakörre pályázik! 

 

Ha netán jelenleg nem tudunk az ön pályázatában foglaltaknak megfelelő feladatot biztosítani, és Ön kéri, szívesen felvesszük adatbázisunkba, és amint megfelelő feladatot tudunk biztosítani, felvesszük Önnel a kapcsolatot! 

 

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREKET KERESÜNK SZOLGÁLTATÁSAINK TERJESZTÉSÉRE

A coaching szolgáltatásunk és tréningjeink, előadásaink országos terjesztésére együttműködő partnereket keresünk! 

 

Olyan széles ügyfélkörrel és/vagy ismeretségi körrel rendelkező - számlaképes - személyeket keresünk, akik jól kommunikálnak, és akiket szívesen, hitelesen ajánlanák ügyfeleik, ismerőseik számára a különböző szolgáltatásainkat. 

 

A szolgáltatásaink terjesztésében együttműködő partnereink számára személyesen ismertetjük a szolgáltatásainkat, és igény szerint részt vehetnek a nyílt napokon és/vagy valamelyik képzésünk - egy - általuk választott képzési napján.

 

Partnereinkkel szerződést kötünk, és a megállapodás alapján meghatározott összeget fizettünk minden - a partner igazolt ajánlása alapján - velünk szeződést kötő és fizető ügyfél után.