LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Életvezetési coaching és tanácsadás

A magánszemélyeknek ajánlott életvezetési (life) coachingról és -tanácsadásról az alábbiakban talál információt. Ha az elnevezésekre kattint, pdf formátumban részletesebb összefoglalót is kap. Ugyanakkor ezek csak általános összefoglalók, hiszen minden coaching vagy tanácsadás egyedi. A döntéshez készséggel adunk konkrét, személyes tájékoztatást, ha felveszi velünk a kapcsolatot ide kattintva. Az első konzultáció mindig díjmentes!

 

Ha szeretné gyorsan és érdemben növelni sikerességét a magánéleti-, párkapcsolati-, családi konfliktusok-, krízisek-, elakadások megfelelő kezelésében, erősségeinek, lehetőségeinek sikeresebb kihasználásában, eredményes segítséget tudunk nyújtani. ​Az Ön konkrét személyes élethelyzetéhez, igényeihez, céljaihoz illeszkedően ajánlunk professzionális egyszemélyes- vagy párkapcsolati-, családi coachingot vagy tanácsadást.

 

Ha kevés az ideje, vagy úgy gyorsabb, kényelmesebb, konzultálhatunk mobiltelefonon, vagy interneten (pl. Skype-on) is

Párkapcsolati-, családi-, szülő-gyerek coaching
Életvezetési coaching (life coaching)

 

- egyéni coaching

- karrier coaching

- családi coaching

- párkapcsolati coaching

- szülő - kamasz coaching.​


Ha az elfogadható megoldás "egyedül nem megy, de nincs más, aki megtegye".

  

Az életvezetési coaching egy időben behatárolt, célirányos, a szolgáltatást igénybe vevő által meghatározott helyzet optimális megoldására, pozitív megváltoztatására irányuló, a coaching módszertana szerint felépített, professzionális beszélgetés-sorozat, amely segít a meglévő ismeretek, tapasztalatok, rutinok jobb, kreatívabb alkalmazásában, a kijelölt cél elérésében. 

 

Az életvezetési (life) coaching konzultáció egyaránt elérhető az aktívan és elkötelezetten változni-, változtatni akaró magánszemélyek-, párok- és családok számára, akár négyszemközti, akár párkapcsolati vagy családi coaching keretében, személyesen vagy online formában.

Segítünk kiszínezni az életét.
Életvezetési tanácsadás

 

Ha személyreszabott-, konkrét-, gyakorlati tanácsokat szeretne kapni ahhoz, hogy magánéletét, párkapcsolatát, gyermekeivel vagy szüleivel való kapcsolatát jobban működővé, kellemesebbé alakítsa, vagy akár "csak" színesebbé, gazdagabbá tegye, választhatja az életvezetési coaching szemléletmódját a viselkedésterápia elemeivel ötvöző életvezetési tanácsadást is.​

 

Saját magunk pozitív megváltoztatásáért, fejlődéséért, vagy egy igazán jó kapcsolatért újra- és újra meg kell dolgozni. A jó dolgok nem jönnek maguktól, azoknak áruk van, amelyet meg kell fizetni. A világ vagy éppen a szűkebb környezetünk megváltoztatása mindig saját magunk céltudatos változásával kezdődik. Ezért a változásért pedig lehet és érdemes is tenni!  

 

Mind a coachinggal, mind a tanácsadással kapcsolatos részletes információkat ide kattintva találja meg, de természetesen közvetlenül kérdezhet, vagy időpontot is kérhet a +36 30 442 7575-ös mobilszámon, és a kapcsolat@acoach.hu email címen is.

Ha szeretne gyakorlati ismereteket, hasznos tanácsokat kapni a párkapcsolat, és a családi kapcsolatok köréből, látogasson el blogunkra: Proaktív Coaching blog