LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Coaching

A cégeknek, szervezeteknek ajánlott coachingról az alábbiakban talál információt. Ha az elnevezésekre vagy a képre kattint, pdf formátumban részletesebb összefoglalót is kap. Ugyanakkor ezek csak általános összefoglalók, hiszen minden coaching egyedi. A döntéshez készséggel adunk konkrét, személyes tájékoztatást, ha felveszi velünk a kapcsolatot ide kattintva.

 

Ha szeretné gyorsan és érdemben növelni sikerességét a változások, konfliktusok-, krízisek-, elakadások kezelésében, meglévő lehetőségeinek jobb kihasználásában, mindehhez hatékony segítséget tudunk nyújtani. ​Az Ön konkrét szervezeti és/vagy személyes igényeihez, céljaihoz illeszkedően ajánlunk professzionális személyes vagy csoport coachingot.

 

Tapasztalt coachként, konzulensként egyaránt elérhetőek vagyunk a vezetők, és a kis-, a közepes- vagy multinacionális cégek számára, akár négyszemközti, akár csoportcoaching keretében. Az első coaching konzultáció mindig díjmentes!​ Üzleti vagy vezetői coaching konzultáció, vagy üzletvezetési tanácsadás esetén a díjakat egyedi megállapodás alapján, a megoldást igénylő helyzettő és a feladat összetettségétől függően határozzuk meg. Kérje ismertetőnket és előzetes ajánlatunkat!

 

Ha kevés az ideje, konzultálhatunk Skype-on vagy Hangouton is, gyorsan, kényelmesen.

Üzleti coaching, vezetői coaching, team coaching, projekt coaching
Coaching cégeknek, szervezeteknek

 

Ha "tulajdonképpen nincs semmi baj"...

 

- üzleti coaching

- vezetői coaching

- projekt coaching

- csoport coaching

 

A vezetői (executive) coaching az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes vezetői hatékonyság fejlesztésére. Mint ilyen, igen jó eredménnyel alkalmazható a szervezetfejlesztéshez kapcsolódóan is.

Orvosi coaching orvosok, egészségügyi vezetők, szakdolgozók számára
Orvosi coaching

 

Az orvosi coaching speciálisan az orvosok részére nyújtott coaching szolgáltatás, amely a coaching szokásos szemléletével és eszközeivel, egyaránt segítheti az orvost a mindennapi distresszel való jobb megküzdésben, a problémás helyzetek jobb megoldásában, a kollegákkal való eredményesebb együttműködésben, és a terápiás munkája eredményességének növelésében.​