LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Szolgáltatásaink:

szervezetfejlesztés (OD) - coaching - coach képzés - tréningek 

 

a megbízó által meghatározott személyes és/vagy szervezeti cél megvalósítása érdekében

 

különösen a problémamegoldás, együttműködés, kommunikáció, kreativitás, konfliktus- és a stresszkezelés, valamint a változásmenedzsment területein.

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztésnek hagyományosan két irányzata van. Ezek közül mi inkább a szervezet rendelkezésére álló emberi erőforrások fejlesztésére koncentrálunk. Úgy gondoljuk, hogy nem kell megváltoztatni azt, ami stabilan és jól működik.

 

Főként az AI (appreciative inquiry) szempontjaira és módszertanára építve, a meglévő tudásra és tapasztalatra alapozunk, és kiemelt figyelmet fordítunk a cselekvési tervek implementációjára is.

 

 

Coaching

A konkrét kihívások optimális megoldásához magas beválási aránnyal és jó eredményességgel vehető igénybe az üzleti- és a vezetői coaching. A jobb megoldást igénylő helyzettől függően válaszható mind az egyéni, mint a csoport coaching, akár személyes, akár online formában.

 

A coaching minden szokásos változatát alkalmazzuk, az ügyfél által megoldandó helyzethez, feladathoz, és az ügyfél igényeihez illeszkedve.

 

 

Coach képzés 

Egyre több cég kér a vezetői-, középvezetői részére üzleti és/vagy vezetői coach képzést. Ezekben az esetekben nem az a cél, hogy coachokat, hanem, hogy coach tipusú vezetőket képezzünk, akik a coaching eszközeit sikerrel alkalmazzák a vezetői munkájukban.

 

Ugyanakkor Magyarország legszélesebb, emellett legrugalmasabb választékát találja meg nálunk, személyes- és online, intenzív- valamint  szuperintenzív, hétközbeni- továbbá hétvégi képzésekkel, magyar és angol nyelven.

 

 

Tréning 

Sokféle jó tréning van. A mi tapasztalataink szerint azok a legjobb eredményt hozó tréningek, ahol a képzések tematikáját személyre szabjuk úgy, hogy a tréning összeállítása, megkezdése előtt - egyéni vagy csoportcoaching keretében - felmérjük a meglévő kompetenciákat és a pontos képzési igényeket.

 

Az ügyfél konrét, egyedi igényeihez igazított tréningek, mindenekelőtt a problémamegoldás, az együttműködés, a kommunikáció, a konfliktuskezelés és a stresszkezelés körében.

Minden erre vonatkozó tudományos kutatás és személyes tapasztalat egybecsengően mutatja, hogy meglévő emberi erőforrásainknak csak kisebb hányadát használjuk ki. Ami viszont jó hír is, hiszen hatalmas rejtett tartalékaink vannak. Ez egyaránt igaz minden emberre és az emberek bármely formális vagy informális csoportjára. Ma már nagyon sokat tudunk arról, hogy milyen elakadások gátolnak abban, hogy meglévő ismereteinket, tapasztalatainkat, készségeinket, kompetenciáinkat sikeresen kiaknázhassuk.

Szolgáltatásaink közös alapja az a gyakorlati felismerés, hogy a kihívást jelentő nehéz helyzetek, konfliktusok, feladatok jobb megoldásához, a célok eléréséhez igen gyakran nem új erőforrások kellenek, hanem a meglévők más módon történő felhasználása. Nem arra fókuszálunk tehát, hogy "mi nincs", hanem arra, hogy "mi van", és mit akarunk, hogy legyen.

 

Specialitásunk az erősségekre építés, a cél mielőbbi megvalósításához vezető, elkötelezett cselekvés hatékony, optimális támogatása.  

 

Együttműködés Együttműködni jó, ám gyakran nem egyszerű. Csak abban az esetben akarunk és tudunk jól és huzamosan együttműködni, ha az egyéni- és a szervezeti célok találkoznak. A jól meghatározott, és megfelelően kommunikált szervezeti célok, a pozitív visszacsatolásokkal, megerősítésekkel eredményesen segítik a megfelelő motivációt, az elkötelezett célkövetést.

 

Kommunikáció Kevés olyan, az egyéni vagy a csoport-teljesítményt rontó helyzet van, amelyben ne jelennének meg a kommunikáció gyengeségei. Ezek többnyire nem módszerbeli hiányosságok. Épp ezért a kommunikáció minőségének tartós és érdemi javítása, általában több terület összehangolt fejlesztésétől várható.

 

Konfliktuskezelés A magánélethez hasonlóan, a szervezetekben sem a konfliktus okoz nehézségeket, hanem a nem megfelelő konfliktuskezelés. A konfliktuskezelés visszatérő problémáit, jellemzően az érintett személyek nem adekvát konfliktuskezelési stratégiái, mintái, és nem kezelt érzelmei okozzák. Ezek változtathatók.

 

Folyamatszabályozás Az adott szervezettel kapcsolatos elvárásokhoz, és a szervezeti célokhoz szorosan illeszkedő, jó minőségű tevékenység-automatizáció megvalósítását támogatjuk. A különböző folyamatok szabályozása során az elsődleges kritériumunk, hogy átfogó, komplex, integrált és rugalmas szabályozás jöjjön létre.

 

Ügyfeleink Ügyfeleink között épp úgy megtalálhatók a multinacionális cégek, mint a hazai kis- és közepes vállalkozások, vagy a központi- illetve a helyi közigazgatási szervezetek.