LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Burnout, elbocsátás?

 

Manapság a kiégés elég gyakori állapot a társadalomban. Túl sok teher, túl sok kudarc, túl sok anyagi veszteség, miközben nem jut elég idő az értékes és tartalmas feltöltődésre.

 

Ön is ezt az állapotot tapasztalja egyik munkatársán; késve ér rendszerint a megbeszélésekre, akkor is folyton a mobilját lesi; a célkitűzések nem lelkesítik; a kihívásokat nem vállalja; láthatóan nincsenek megvalósítható személyes tervei, vagy képtelen azokat valóra váltani.

 

Bár nem szívesen, de tudja, hogy meg kell válnia tőle, hiszen az olyan embertől, aki a munkájában vagy az életben kiégett, nem sok jót várhat el a cég.

 

Általában ilyenkor azért nem szoktuk azonnal elküldeni a régebben remekül teljesítő munkatársat, hanem különböző tanácsokat adunk a számára, hogy miként töltődjön fel. Menjen futni, töltsön el valahol egy hétvégét a családjával, járjon el sakkozni, menjen kosarazni, játsszon a számítógépen, írjon, egyen, napozzon, stb. És persze rendszerint ezek a tanácsok nem sok pozitív változást hoznak.

 

A coach képzés életfolyója

 

Képzelje el, hogy rendelkezik egy olyan eszközzel, ami segítségével újra feltankolhatja a munkatársa erőforrásait, aki a megújult energiáival ismét lüktető erővé válik a cég soraiban, lelkesedésével, ötleteivel, munkavégzésével, lendületével az egész csapatot magával húzza.

 

Milyen vezetővé válik a coach képzés elvégzésével?

 

A coach képzést végzett vezető képes a kiégett munkatárssal olyan belső benzinkutakat, életfolyókat találni, melyek feltöltik a kolléga energiatartályait és képessé válik újra a változások megteremtésére.