LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Beosztottja elakadt egy feladattal?

 

Vezetőként többször találkozhatunk azzal, hogy a kollégánk egy feladat során elakadt, pedig a megoldás nem is olyan nehéz, viszont nem mindenkinek áll a rendelkezésére az az eszköztár, ami számunkra, vezetőknek sokszor magától értetődő.

 

Nem a leghasznosabb megoldás, ha elküldjük a kollégát és hosszas interjúztatással keresünk egy másikat, aztán sok időt eltöltünk a betanításával, így jobb híján préselni kezdjük a beosztottat, ami megint nem vezet túl sok sikerre, inkább csak a munkahelyi stresszt növeljük általa.

 

A coach képzés varázspálcája

 

Milyen jó lenne, ha rendelkeznénk egy varázspálcával, amit ha hozzáérintenénk a kolléga vállához azonnal képessé válna a feladat maradéktalan elvégzésére, rögvest olyan tudással, magabiztossággal, bátorsággal, kommunikációs képességgel vagy bármi egyébbel rendelkezne, ami a sikert garantálná.

 

Milyen vezetővé válik a coach képzés elvégzésével?

 

A coach képzés során az Ön kezébe ilyen varázspálca kerül, mellyel rövid idő alatt jelentős javulást és eredményeket érhet el egy fent vázolt esetben, ami nem csak a mostani elakadásban válik a kolléga, a csapat és a cég hasznára, hanem a jövőbeli megoldási folyamatokat is felgyorsítja.

 

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egy villanás alatt mindent megváltoztathat, de rövidebb idő alatt és kevesebb költséggel érheti el a nyereségesebb állapotot.