LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

AKTUALITÁSOK​

Ügyfeleink és a képzéseinken, tréningjeinken résztvevő hallgatóink igényeit redszeresen felmérve, a szervezetfejlesztési és a coach képzési szolgáltatásainkat rendszeresen továbbfejlesztjük. Ezek eredményeiről itt tájékozódhat.

ORVOSI COACHING KÉPZÉS

Az orvosi coachingot kiegészítve és a coach képzéseinken eddig résztvett orvosokkal folytatott konzultációk tapasztalatait felhasználva májusban elindítottuk az orvosi coach képzéseinket. A manapság különösen agyonterhelt orvosok számára így már nem csupán a coaching szolgáltatásunk, hanem az orvosi coach képzés is elérhető.

 

Ha valakinek, az orvosoknak nem kell magyarázni, hogy az erős, hosszabb ideig fennálló, és/vagy rendszeres negatív stressz (distressz) rontja az életminőséget. Ráadásul súlyos leki- és testi betegségek kialakulásához vezet. A kutatások szerint pedig a distressz különösen gyakran érinti az orvosokat.

 

KOMLEX SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOMAG EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEKNEK


Az egészségügy az egyik legnagyobb - rengeteg embert foglalkoztató, még több ügyfelet kiszolgáló, és igen sok erőforrást igénylő - "szolgáltatási szektor". Az orvos - beteg kapcsolat személyes jellegéből, a betegek (és a társadalom) elvárásaiból eredően ebben a szektorban különösen nagy jelentősége van az "emberi tényezőnek".  

 

ANGOL NYELVŰ BUSINESS COACH KÉPZÉS


Magyarországon egyedüliként működik az angol nyelvű business coach képzésük, ahol a teljes tanagyag és az előadások is angol nyelvűek, és az esetgyakorlatok is angol nyelven folynak, coach végzettségű, angol nyelvi környezetben gyakorlatot szerzett trénereink vezetésével. Remek lehetőség mindazoknak, akik azt tervezik, hogy multi környezetben és/vagy külföldön kívánnak business coachhként praktizálni.

 

HAVONKÉNT KLUBNAPOK

A coach képzéseinken résztvett vagy résztvevő (volt és jelenlegi) hallgatóink részére minden hónapban - tematikus -klubnapot tartunk, amelyen a részvétel az ő számukra időbeli korlátozás nélkül ingyenes.

 

 

E-COACHING

 

Az idő és költségtakarékosság, a gyors és rugalmas elérhetőség rendkívül fontos a partnereink számára. Az e-coaching (az interneten - Skype-on, vagy a Goggle Hangouts-án - mint közvetítő csatornán működő változata a coachingnak) jól megfelel ezeknek az elvárásoknak.

A partner a saját irodájából vagy lakásából egyszerűen eléri a coachot, csak annyi időt fordít a coachingra, mint a coaching ülés nettó időtartama. Még a kényelmes székéből sem kell felkelnie, nem kell utaznia, parkolnia.

 

 

TEAM COACHING

 

A team coaching nem véletlenül vált az utóbbi években valóságos sikerágazattá a coachingon belül. Az egyre bővülő személyes tapasztalatok visszaigazolják, hogy ez a módszer igen hatékony a csoportok teljesítményének javítására, legyen szó új célokról, szervezeti változásokról, vagy a növekvő követelményekhez való adaptációról.