LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Az Ön rendelkezésére állunk

A dolgok működnek, de nem elég jól? Változtatni akar, de még nem tudja hogyan? Már kitűzte a célt, ám választania kell a hozzá vezető utak között? A feladat vonzó, de valami mégis visszatartja? Ismeretlen, szokatlan területre kell lépnie? Bizonytalan abban, hogy elegendőek lesznek az ismeretei, tapasztalatai, eszközei? Szeretne még tájékozódni, új ismereteket szerezni? Nálunk "nem iskolás fokon" és módon tanulhat, vagy kaphat segítséget ahhoz, hogy meglévő ismereteit és tapasztalatait az eddiginél jobban, vagy új módon, más területeken is felhasználhassa.

 

A Pro Bona Kft. elsősorban - de persze nem kizárólag - a nagyobb cégeknek, szervezeteknek, valamint e szervezetek felső- és középvezetőinek segít, hogy feladataikat hatékonyan lássák el. Annak azonban, hogy valaki sikeres vezetővé váljon vagy az maradjon, igen fontos része a jó, stabil magánéleti-, párkapcsolati-, családi háttér is. Ahhoz, hogy a munkaszervezetben hatékonyan működjünk, és értékteremtő, hiteles, jó minőségű életet éljünk, gyakrabban és intenzívebben éljünk meg meghittséget, megelégedettséget, esetenként érdemes dolgoznunk önmagunkon is.

 

Mind a konkrét üzleti-, szervezeti-, magánéleti kihívások, feladatok, helyzetek sikeres megoldását szolgáló coaching, mind a tanácsadás és a tréningek azoknak szólnak, akik belátható időn belül kézzel fogható, érdemi javulást akarnak, és ezért hajlandók intenzíven cselekedni is.
 

Missziónk

Kompetens, nyitott, a sikeres megküzdés iránt elkötelezett ügyfeleinknek - a lehető legeredményesebben - segíteni céljaik megfogalmazásában, és mielőbbi elérésében. Majd mindenkinek, és majd minden szervezetnek vannak olyan  helyzetei, amelyekből valahogy nem tud továbblépni, bár kellene és szeretne. Újra és újra ugyanott találjuk magunkat, ahol már többször is voltunk, és ahol már nem akarunk lenni. Ilyenkor vagy ki kell lépni a nem jól működő struktúrából, vagy más perspektívát, más pozíciót kell keresnünk...

Ajánlataink

Coaching, tanácsadás, coach képzések és tréningek mindazoknak, akik akár az üzleti életben, a muka világában, akár a magánéletükben, párkapcsolatukban, családjukban jobb döntéseket, több sikert, eredményesebb megoldásokat, jobb önkifejezést, harmonikusabb működést, és/vagy kevesebb feszültséget, stresszt akarnak.

Szakterületeink

Szervezetfejlesztés - coaching - változáskezelés - folyamatszabályozás - szervezeti egészség - együttműködés - kommunikáció - stresszkezelés - ügyfélkapcsolat kezelés - CRM.

Pro Bona Kft.

Székhely: 1022 Bp. Lórántffy Zs. u. 4.

Cégjegyzékszám: 01-09-882872

Adószám:12234002-2-41

Számlaszám: OTP Bank Nyrt. 11742111-20039730-00000000

Felnőttképzési engedély száma: E-001591/2017