LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Email: kapcsolat@acoach.hu

Cím:   1016 Bp. Mészáros utca 10. IV. em. 5. sz. 
Mobil:  +36-30-442-7575

 

 

 

Székh. (levelezési cím): 1022 Bp. Lóránttfy Zs. u. 4.

Adószám: 12234002-2-41

Felnőttképzési engedély szám:  E-001591/2017

LEGYEN NAPRAKÉSZ!

​Kövessen minket a

közösségi oldalakon! 


 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus

TAGJAI VAGYUNK AZ INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING (IAC) SZERVEZETÉNEK!


 

 

coaching es coach kepzes

© 2009-2019 by Pro Bona Kft. All rights reserved.

Beosztottja nem tud dönteni?

 

Már-már idegesítő, ahogy egyik kollégája folyton újra és újra kikéri az Ön véleményét egy-egy feladat megoldásában, pedig minden esetben jó oldalról közelíti meg a kérdést, és a megoldásai igazán jók. De a beosztott csak nem akar egyedül dönteni, mintha örökké csak azt várná, hogy mindig mindenkor megszabják a számára mit és hogyan tegyen.

 

Egy olyan munkatársról van szó, aki képességei és tudása alapján jó tagja lehetne a cégnek, és eredményesen működhetne a maga területén, de ez a döntésképtelensége már szinte őrjítően idegesítő. 

 

Ön vezetőként azon gondolkodik, a kolléga fontos értékei ellenére, hogy elbocsájtja Őt.

 

Kkezdőik az interjúk tömege, aztán a betanítás, és kérdéses, hogy a gyakorlatban valóban képes lesz-e az új munkatárs a döntésekre, vagy ugyanúgy újra és újra Ő is ki fogja kérni az Ön véleményét.

 

Előbb-utóbb jelentős hangerővel reagál az ember az ilyen képtelen egyedekre. Pedig elég könnyen, akár néhány hét leforgása alatt el lehet érni, hogy egy ilyen problémával küszködő kolléga képes legyen egyedül az elvárt szinten dönteni a helyzetekben.

 

Milyen vezetővé válik a coach képzés elvégzésével?

 

A coach képzést végzett vezető megismeri azt a technikát, amivel egy munkatárs döntési képességét fejleszteni tudja és akár néhány hét alatt a berögzült szabad-ezt-most-csinálnom állapotból átkerül a csinálom-és-kész állapotba.